top of page
IMG_4175.heic

Om oss

Bredeveien Bygg AS er en totalentreprenør innenfor oppussing og rehabilitering som ble startet av Mads Bredeveien og Håkan Tollefsen. Selskapet ble stiftet i begynnelsen av 2023 og har allerede etablert seg godt i Trondheim og omegn.

 

Vår ambisjon er å bli en fortrukket partner både for kunde og leverandører. Vårt mål er å levere kvalitet i alle ledd!

Founder & CEO

Mads Bredeveien

Våre ansatte

"Eksepsjonelle mennesker. Ekstraordinære resultater."

Selskaper utvikler ikke eiendom, mennesker gjør det. Derfor er vi stolte av å jobbe med noen av de beste fagfolkene i bransjen. Ved å samle kreative enkeltpersoner med årelang erfaring i bransjen, er vi stolte av Bredeveien Bygg-familien og vår samlede ekspertise. Ta kontakt for å snakke med en av teammedlemmene våre.

20240118_211502443_iOS.jpg

Tømrer

Sindre Aune

20240118_211459967_iOS.jpg

Tømrer

Torstein Monshaugen

Vår historie

Mads Bredeveien, administrerende direktør i Bredeveien Bygg AS, har bygget opp sin bedrift fra bunnen av sammen med sin venn Håkan Tollefsen. Med en drøm om å bli entreprenører og skape noe betydningsfullt, begynte de å bygge sin bedrift med lidenskap og engasjement.

 

Fra en liten bygd med svært lav befolkningstetthet, bestemte Mads seg for å ta på seg entreprenørmessige utfordringer i en annen by enn sin egen hjemby. Han visste at det ville kreve stor utholdenhet og engasjement, men var fast bestemt på å lykkes.

 

Med hverandre som støtte, bygde Mads og Håkan opp sitt firma ved å fokusere på å levere høykvalitets arbeid og overholde sine kunders behov og standarder. De var ikke redd for å ta på seg utfordrende prosjekter, og jobbet hardt for å levere i tide og innenfor budsjettet.

 

Gjennom hardt arbeid, tålmodighet og en lidenskap for å skape noe betydningsfullt, har Mads og hans team nå bygget opp en lønnsom bedrift som er anerkjent for sin kvalitet og pålitelighet. Deres suksess har inspirert andre i deres lokalsamfunn til å følge sine drømmer og ta sjanser på det de tror på.

 

Mads Bredeveiens historie er en inspirasjon til alle som ønsker å følge sine drømmer og realisere sine ambisjoner. Han har bevist at med engasjement, utholdenhet og en lidenskap for å skape noe betydningsfullt, kan man oppnå stor suksess.

Bredeveien Bygg administrasjon

Mads Bredeveien

Partner og daglig leder

Mads Bredeveien er en 23 år gammel tømrer fra Harpefoss som har en lidenskap for fysisk aktivitet og bygging. Han har grunnlagt Bredeveien Bygg AS med drømmen om å være sin egen sjef og skape en trygg arbeidsplass for sine ansatte og seg selv. Som en ung gründer er Mads engasjert i å investere i den yngre generasjonen og har store planer for selskapet. På fritiden trener han styrke, spiller padel og tilbringer tid med gode venner.

Håkan Tollefsen

Partner og driftsleder

Håkan Tollefsen har nesten 25 års omfattende erfaring som gründer og har jobbet som toppleder i flere firmaer spesialisert innen telekommunikasjon og IT, finansielle tjenester, media, detaljhandel og eiendom. Han har en rikdom av erfaring innen strategisk ledelse, forretningsvurdering og selskapsutvikling, og har hatt ulike styreverv både i offentlige og private selskaper internasjonalt.

 

Nå ser han frem til å ta med seg sin erfaring og bygge opp selskapet Bredeveien Bygg sammen med Mads Bredeveien.

  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp
bottom of page