Bredeveien bygg As

Info om Bredeveien bygg AS

Bredeveien Bygg As er et ny oppstartet aksjeselskap som holder til i Trondheim. Firmaet eies av Mads Bredeveien og Håkan Tollefsen. Firma har pr dags dato kun en ansatt Mads Bredeveien (daglig leder).

Vårt mål er å kunne hjelpe deg med dine prosjekter og levere kvalitet i alle ledd. Du skal være 100% fornøyd da vi er ferdige og vi kommer til å gjøre alt for at du skal ha en god og trygg opplevelse gjennom hele prosjektet!

Vi tar på oss alt av oppussingsprosjekter, kjøkkenmontering, utskifting av vindu/dører etc. Om prosjektet ditt inneholder flere fag (rørlegger, maler, elektriker etc.) så er ikke det et problem! Med faste underleverandører/samarbeidspartnere har vi mulighet til å ta på oss større oppdrag der du kun trenger å forholde deg oss! 

Vi er et firma som kommer til å satse veldig innen service og eiendom. Og vi viser fram alt vi gjør på sosiale medier!

Info om våre ansatte!

Mads Bredevien

Daglig leder

Mitt navn er Mads Bredeveien. Jeg er 22 år og kommer fra Harpefoss i Gudbrandsdalen.

Jeg er en ung erfaren tømrer med stor yrkesstolthet! Svenneprøven min vedla jeg som 19 åring etter to år skolegang ved Vinstra videregående skole og 2 år lærling hos Lågen bygg og malerservice AS. Har siden den gang jobben innen tømrerfaget.

Interessen min for tømrerfaget kom i veldig ung alder, Jeg har alltid drevet med noe fysisk og gjerne da med treverk. Det ble et par trehytter for å si det sånn!

Har alltid vært selvstendig og løsningsorientert. Dette har ført til at jeg tidelig fikk ansvar av mine sjefer, noe jeg setter veldig stor pris på idag! Jeg har alltid fått lov til å vise meg fram, være meg selv og forme meg til den jeg selv vil være. Dette har ført til at jeg i dag har et eget firma i det faget jeg interesserer meg i!


 Tlfnr: 94036844                                                                                   E-post: post@bredeveienbygg.no